FAQ


  • Betalen & Verzenden
  • Garantievoorwaarden

Betalen & Verzenden


De verzending van uw bestelling wordt alleen uitgevoerd door erkende, betrouwbare en kwalitatieve koeriersdiensten. Wanneer slechts één of enkele CamHatches worden besteld, dan kan uw bestelling hoogstwaarschijnlijk simpelweg in uw brievenbus geleverd worden zodat u niet thuis hoeft te wachten om uw pakket te ontvangen!


Voor zendingen met een waarde onder de € 50, rekenen wij extra verzendkosten van € 2,50 voor verzending naar België (€ 7,26 internationale levering). Bedraagt uw bestelling meer dan € 50? Dan wordt uw pakket verstuurd zonder extra kosten!


Als het gaat om de betaling van de producten die u hebt besteld via onze webshop, zijn er tal van mogelijkheden. Het is onder andere mogelijk om te betalen met een creditcard (Mastercard en Visa) en door middel van uw PayPal-rekening. U kunt ook altijd betalen met een klassieke overschrijving. Zodra we de betaling ontvangen hebben, gaan we door naar de verzending van uw bestelling. In geval van een betaling via overschrijving, kan dit een paar dagen in beslag nemen, afhankelijk van de bankinstelling. Om uw bestelling sneller te laten leveren, helpt het ons om uw bewijs van betaling te bezorgen. Op deze manier hoeven we niet te wachten op uw betaling en hebt u uw bestelling veel sneller bij u thuis!